Thread: Sit-comuri
View Single Post
Old 07 Feb 2005, 08:59   #99
Longshot
Kingpin

Longshot

Originally Posted by Gaandalf:
friends e clar superior din toate punctele de vedere.
Acolo aveam de toate:
- de la comic de situatzie la comic de limbaj la romantza shi apoi amestecate shi armonios imbinate...

In Joey - se pune prea mult accent pe prostia lui joey shi se ignora multe alte chestii pe kre nu vreau sa stau sa le inshir k's prea multe.

pai toate astea tin de exact ce am zis mai sus.scenariul.sitcomurile pe asta se bazeaza.daca as fi scris eu la seinfeld de exemplu, si nu larry david nu stiu cat de mult succes ar mai fi avut, indiferent cat de criminali erau actorii.
de asta spun eu ca joey e mult inferior si friends e mai complet si mai slefuit.
cat despre faptul ca imi plac actorii mai mult, nu stiu cum poti sa afirmi ca gresesc enorm.in fond, asta e subiectiv.imi place de exemplu mai mult drea de matteo decat, uite, courtney cox, careia nu-i gaseam nici un farmec, nimic. (nu neaparat vorbind de "looks" )
si e adevarat ca nu am vazut toate epis. din friends (am vazut cam 40% din episoade) dar majoritatea amicilor mei iubesc serialul si am vazut tot ce considerau ei, episoade reusite.daca as vedea si restul m-as tortura singur.pur si simplu prefer altele.(sports night, arrested development, scrubs s.a.)
Longshot is offline   Reply With Quote sendpm.gif