Thread: MILF
View Single Post
Old 07 Feb 2005, 03:19   #13
flav
Junior

flav

Hmmm...

As vrea... sa ma trezesc langa Angelina Jolie, sa prind rasaritul si apoi sa facem o partida matinala pe terasa la malul marii, apoi as merge la cumparaturi cu Bette Midler, as juca golf cu Tom Hanks, as lua pranzul cu Donald Trump [estimat cel ami bogat om din lume], as face surfing cu Tom Cruise si cu cele 3 din Charlie's angels , as merge apoi cu Lucy Liu la un film si am sta pe randul din spate, apoi as merge sa vad un broadway show cu Jerry Seinfeld apoi am merge la el sa ne uitam la un film, apoi as iesi in oras cu George Lucas, Steven Spielberg, Martin Scorsese si Tarantino la o bere, un shot de wisky, si am discuta despre arta cinematografica, si in special cu Tarantino, sa-l inteleg mai bine, apoi as merge cu Jack Black la agatzat [ca sa nu am concurenta prea mare... pe la 7 seara, apoi as umbla prin cluburi cu Mila Jovovich si cu Lyv Tyler, apoi as merge intr-un restaurant select si as cina cu Sean Connery, sotia lui, si Angelina jolie, apoi as cina din nou cu Elizabeth Hurley, apoi as merge in night club-uri cu Robbie Williams [! Robbie, nu Robin] si apoi as merge cu elijah wood sa ne plimbam pe un dig, ca sa pot sa il arunc in mare, cum l-a aruncat el pe Smeagol in lava :lol: , si last , as juca o partida de sah cu Robin Williams dupa care am merge la un "A Midsummer's Night Dream" de Shakespear [omul cel mai potrivit pentru asa ceva] si apoi... ca sa fie completa seara m-as culca cu Madonna si cu Britney si cu Cristina Aguilera :w00t:
Apoi dupa ziua aceasta obositoare as merge la un midnight party la Puff Daddy unde m-as distra si m-as rupe in alcool si as dormi ca si multi alti invitati pe iarba sau pe undeva pe jos
Asta este MY SUPERSTAR DAY.