View Single Post
Old 07 Feb 2005, 00:06   #1239
flav
Junior

flav

take no harm man

pt. flav:
nu sunt critic de film si nici nu-mi dau impresii de mare cunoscator. pur si simplu notez dupa cum am simtit eu ca trebuie notate aceste filme, care m-au "atins" placut, fiecare in felul lor.
pe langa asta, pun pariu ca ar mai fi o gramada de lume care ar fi de acord cu ratingurile mele, precum si alta gramada care ar fi de partea ta.

acum am si eu o mica itrebare pt tine: tu in afara de nasul , ce film ai marca cu 10/10? am observat ca tu esti ca profesorii aia imbecili care sustin ca zecele e doar al lor...

cat despre izolarea la tara..... asta a fost o inceracare de jignire sau ce?
nici daca as locui la tara nu m-ar ataca replica asta a ta.....mai incearca.

Hehe.... @apartament104 , nici eu nu sunt. nu zic ca nasul e 10/10, nasul e singurul film care are 9/10 din partea mea, apoi filmele de Shyamalan 8,5/10. dar 10 nu dau la nici unul pentr ca s-ar putea un film care inca nu l-am vazut sa fie cu 10% mai bun decat astealalte [poate un film mai vechi de spielberg... nu le-am vazut pe toate...]
Tu ajungi sa dai la vreo 15 filme 10, apoi incepi sa faci diferenta intre ele daca stai sa le analizezi, si vei vedea ca nu e chiar asa simplu, oricum, si faza cu ratingurile in general nu e asa simpla... un film poate insemna mai mult pentru o persoana decat pentru alta, de asta sunt critici de film, si cinefili , eu poate sunt cinefil, cu obiectivismul unui critic.
Si stai lejer, nu incerc sa te jignesc, chestia aia a fost despre izolatie, adica poc , 10/10 la 2 filme direct, ma gandeam ca nu ai mai vazut filme [si acum glumesc]. sa nu te superi...

Anyhow....
The Core 6,5/10 [tinde sa fie comercial, hillary swank e o cretina.[parca tot timpul e constipata si in nevoie de sex]-nu comentez, nu raspund de ce...].