Thread: The Terminal
View Single Post
Old 06 Feb 2005, 14:30   #108
notorious
NBK

notorious

Quote:
puteti sa va ciondaniti si pe privat...deoarece eu cred ca cei care intra pe acest subiect prefera sa citeasca despre acest film...nu despre atacurile voastre personale...

nu mai fi asa de bomba, mai aditzo: pe acest topic a ajuns sa se discute despre spieberg, numele de care este in mod esential legat titlul 'the terminal'. ce asa mare scofala ?? s-a discutat despre 'the terminal' pret de vreo 4 pagini, apoi - inevitabil - am ajuns sa discutam despre regizorul sau.

iar acum urmeaza, evident, sa-i raspund lui nume cu privire la 'jurassic park', deci nu o sa ne insultam (e vorba de FILM in cazul de fata).

- imaginea superba a insulei (vezi cadrele care urmaresc zborul elicopterului, cascada)

- pt un film comercial, este pus in scena cu stil: la o analiza atenta, vom descoperi o dozare corecta a suspansului, un tempo potrivit, o oarecare doza de imaginatie (v atacul t-rex-ului, care contine cea mai reusita scena a filmului - micul joe mazzelo, impreuna cu sora sa care asculta ingroziti zgomotul pasilor dinozaurului care devine mai amplu pe masura ce se apropie, tulburand apa din pahar - filmarea e chiar remarcabila)

- doza de umor si ironie (v cadrul final in care t-rex-ul urla in timp ce in fata lui trece zburand un add cu 'jurassic park')

nu-i mult, desigur, dar tot e ceva...