Quote:
puteti sa va ciondaniti si pe privat...deoarece eu cred ca cei care intra pe acest subiect prefera sa citeasca despre acest film...nu despre atacurile voastre personale...
|
nu mai fi asa de bomba, mai aditzo: pe acest topic a ajuns sa se discute despre spieberg, numele de care este in mod esential legat titlul 'the terminal'. ce asa mare scofala ?? s-a discutat despre 'the terminal' pret de vreo 4 pagini, apoi - inevitabil - am ajuns sa discutam despre regizorul sau.
iar acum urmeaza, evident, sa-i raspund lui nume cu privire la 'jurassic park', deci nu o sa ne insultam (e vorba de FILM in cazul de fata).
- imaginea superba a insulei (vezi cadrele care urmaresc zborul elicopterului, cascada)
- pt un film comercial, este pus in scena cu stil: la o analiza atenta, vom descoperi o dozare corecta a suspansului, un tempo potrivit, o oarecare doza de imaginatie (v atacul t-rex-ului, care contine cea mai reusita scena a filmului - micul joe mazzelo, impreuna cu sora sa care asculta ingroziti zgomotul pasilor dinozaurului care devine mai amplu pe masura ce se apropie, tulburand apa din pahar - filmarea e chiar remarcabila)
- doza de umor si ironie (v cadrul final in care t-rex-ul urla in timp ce in fata lui trece zburand un add cu 'jurassic park')
nu-i mult, desigur, dar tot e ceva...