View Single Post
Old 06 Feb 2005, 12:23   #11
radu83
Veteran

radu83

Originally Posted by aditza2004:
Mie mi s-a parut un film interesant...care merita vazut...voi acum comentati pt ca ati vazut nominalizarile si banuiesc ca numai cuvinte de lauda o sa aveti pt filmele de la oscar ca deh...sunt la oscar...voi va uitati la filme doar sa ziceti ca l-ati vazut si pe asta...

te inseli. sint o gramada de filme care n-au fost nominalizate la Oscar dar pe care le consider excelente. atata timp cat cineva se uita la un film doar pt ca a luat tzanspe premii nu stiu unde, sau pt ca nu stiu cine zice ca e bun, merita sa se impuste

ca sa revenim, National Treasure este un film facut de americani pt americani. scopul filmului este sa trezeasca in pipotica lor mandria ca unchiul sam vegheaza asupra lor. este de inteles faptul ca au nevoie de asa ceva (doar mor o gramada prin irak & afghanistan, traiesc tot timpul cu groaza unui viitor atac...), dar incercarea este slabuta. povestea lasa de dorit (ce dracu' o cauta o comoara a templierilor in america?) realizarea este slabuta, actorii nu se chinuie prea tare sa dea tot ce pot din ei