View Single Post
Old 05 Feb 2005, 00:01   #1218
flav
Junior

flav

Originally Posted by apartamentu104:
operatiunea monstrul.....10/10

iuiuiuiuiui ... ce ne-o spart
Bravo @apartamentu104 , esti bun... tu aici ai zis ca asta ii filmu vietii tale, ca ii filmul perfect, ca nu poate exista nimic pe lumea asta mai bun decat filmu ala...
10/10... wow.. aia da... eu la filmele mele preferate nu dau peste 8,5 {eventual 9} pentru ca nu stiu ce este deasupra
las loc de mai bun..
ajungi peste 3 ani comparand cu acest rating sa dai la Godfather 38/5
hmm... totusi ... despre ce e vorba in operatiunea monstrul (si cum dracu se numeste in engleza, ca dracu stie care film ii ala in romana).

Emily Bronte's Wuthering Heights [var. 1998] 4.6/10 desi trebuie sa critic foarte aspru story-line-ul ... nu sunt misogin, dar viata nu e asa, imi pare rau pentru Emily... nu a inteles nimic... autoarea are o atitudine mai mult decat paranoica, oameni cu probleme stupide... lucruri de care nici nu ar trebui sa ne facem probleme, oameni care se schimba... intr-un mod stupid si total irealistic.... Imi pare foarte rau ca acest film este apreciat [probabil doar pentru varianta din 92 cu Binoche si Fiennes - good acting couple] varianta care am urmarit-o eu nu sunt sigur pe cine promoveaza... dar nu am putut fii atent fiind uimit de stupiditatea subiectului....