wow ... nu shtiam ka sunt atatzi romani carora le place TLOTR :lol:
ok ... sa zik ce am de zis ... am vazut de foarte multe ori (si mereu inainte sa apara la cinema)

toate cele 3 parti ... dar recent (akum 7-8 luni) am vazut toate cele 3 parti cap-coada si asta a durat cam 10 ore jumate

... deoarece ceea ce am vazut eu nu erau obisnuitele TFOTR, TTT, TROTK pe care poate le-ati vazut la cinema, pe HBO (primele 2) sau la calculator ci acestea (care dureaza 9 ore) ... ci erau DVD Extended ... adika am vazut TLOTR asa cum putini romani l-au vazut + am avut la dispozitie un sistem audio 5.1 ceea ce a fakut filmu ... divin

!!! asa ca va sugerez sa cautati si voi TLOTR DVD Extended ... o sa merite !!! (sau le puteti comanda de pe
www.amazon.com la pretul de 77$ un box set de 12 DVD-uri :lol: + taxe de livrare ... cca. 13 $ ... merita toti banii unui fanatik)
asta e cam tot ceea ce am de zis deokamdata :happy: ... cei ce nu realizeaza ca Tolkien e cel mai bun nuvelist care a existat vreodata si cei care nu realizeaza ca The Lord Of The Rings este cel mai bun (din toate punktele de vedere) film ... sunt nishte ***** si i-as ruga sa nu mai posteze aici !!!
peace !!!