Originally Posted by Longshot:
the machinist 8/10
si mie mi-e lene insa simt ca e de datoria mea sa mai cresc popularitatea filmului asta care risca sa treaca nebagat in seama.
filmul e genul de realizare atmosferica, misterioasa, intunecata, filmata in saracie de mijloace cu twist-ul final care rezolva toate enigmele si intrebarile aparute pe durata celor, ceva peste 100 minute.de altfel mi-a adus aminte de spider a lui cronenberg, fiind mult mai ritmat si dinamic decat acela.e drept ca prezenta cheii de final duce gradul de revizionabilitate spre zero a genului asta de filme, dar ce mai conteaza cand te simti bine pe parcursul lor.
cireasa de pe tort e un christian bale care a dat jos peste 30 de kile pentru rolul asta, ajungand in ultimul hal.
|
da, ai dreptate, a fost un film superb, pe care l-am vazut si eu la un moment dat. eu i-as da 9,5/10, pentru atmosfera in care te tine, si pentru actori, care dupa mine au fost buni de tot. la fel de frumos este si cum isi bate filmul asta joc de toate psycho-thrillerele americane, tinandu-te pe un fir fals pana la sfarsit....