Dupa parerea mea la cati bani s-au investit in acest film si ce distrubutie a avut ar fi trebuit sa iasa o "bijuterie " dar n-a fost asa.
Prea multe dialoguri...unele chiar inutile.
Doar 2 scene de lupta si realizate de cacao.....n-am apucat sa vad bine ce ce intampla ca s-au si terminat(date in viteza ,cetzoase, fara detalii)....singurele faze impresionante au fost cele cu elefantzii de lupta..dar si aici se putea lucra mai mult la detalii.
C.F. nu a fost in stare sa dea o anumita prestantza personajului sau(indiferent ca a fost sau nu gay, a fost in primul rand un rege,un om care a influentzat istoria)- C.F. a "realizat" un Alexandru insipid,labil si smiorcait.
Singura faza care m-a impresionat din tot filmul a fost moartea lui Ducipal(calul) .
Alta chestiune trasa de par a fost cea legata de sexualitatea lui Alexandru....la un moment dat in timpul filmului devine agasanta( e ....sau nu e...-prea multe scene pe tema asta ) o problema care nu e deloc importanta fatza de ceea ce a reusit sa infaptuiasca.
Concluzia mea e ca filmul merita vazut ,dar e departe (in sensul negativ) de Troia sau de ceea ce ar fi trebuit sa iasa .