View Single Post
Old 30 Jan 2005, 16:27   #22
obvious
Guru

obvious

actori talentati sunt. de-a dreptu' enorm de multi, deci in nici un caz nu ducem lipsa de actori tineri, plini de forta si pusi sa rezolve ceva cu cinematografia. problema e cu fosilele din toate domeniile, cu fondurile mici, yadda yadda, dar hai sa nu incepem din nou o discutie din aia, deja am obosit sa aduc argumente si oricum nu ajungem nicaieri.
ii dau dreptate mie in suta lui nume ca idealul e sa ne intereseze foarte tare, altfel avem de-a face cu o gasca de pareristi care se onanizeaza pe tastatura.
teoretic vorbind, ne descurcam destul de bine prin festivalurile internationale de film. generatia tanara de regizori iese pe coclauri si creeaza mici taifunuri de laude si exclamatii (repet aceeasi ironie de buzunar pe care am mai scris-o intr-un topic: pe mitulescu se straduiau sa il pice la mai toate examenele in primii ani, sau cel putin asa spune legenda urbana, dar inclin sa cred, si acum il scot la inaintare ca pe un rezultat al sfortarilor lor pedagogice, mwahahaha).
si pe la imagine tocmai au terminat niste studenti cat se poate de misto si care deja au inceput sa faca incet incet valuri.
waiting for the miracle to come.