Thread: OSCAR 2005
View Single Post
Old 28 Jan 2005, 20:09   #85
Longshot
Kingpin

Longshot

Originally Posted by Serghei:
ca idee generala,un fel de Shcindler's List

pe toti ii aud zicand la fel si mi se pare extrem de fortata comparatia.stiu ca n-ai inventat-o tu insa mi se pare spusa mai mult sa caracterizeze filmul pe scurt insa o face prost pentru ca in afara ca da, exista un spatiu in care personajul principal baga (la propriu) la un moment dat niste oropsiti si ii salveaza pentru cateva ore (spatiu care nici macar nu e al lui) nu exista nici o legatura.mai mult e vorba de supravietuirea lor in acel spatiu, ca ultim refugiu.plus ca ar putea sa fie "turn off" pt unii sa auda ca ar fi doar un schindler's list african.

si in privinta premiului de best actor, probabil e parerea ta.pentru ca dupa ce au castigat gg-ul, leonardo si jamie foxx sunt favoriti.de altfel am considerat ca leo a dat performanta carierei si desi n-o fi ea magnifica am capatat un oarecare respect pentru el.e foarte greu pentru un actor ca dupa ce a devenit popular bazandu-se pe o anumita imagine (teen idol - titanic, romeo & juliet) sa se lepede de aceasta si sa o dea pe roluri serioase, si sa se mai descurce si bine(ok poate nu in gangs unde mi s-a parut ca a stricat filmul).pentru unii e o manevra proasta de cariera.
Longshot is offline   Reply With Quote sendpm.gif