e marfa ideea, un scenariu foarte reusit... dar parca ii lipseste ceva. Twist-urile de final parca nu rimau cu tot restul filmului... adica... ce nu mi-a placut:
1. Pe toata durata filmului doctorul a fost tipul cel inteligent, chiar parea singurul capabil gandesca cu adevarat... modul cum a cedat pe final, dar la auzul tipetelor din telefon mi s-a parut cam cusut cu ata alba... adica, daca chiar era sa ii omoare tipul nu avea ce face... fiind un tip cerebral actiunea lui de a se mutila mi s-a parut total neverosimila..
2. individul care era in mijlocul camerei si facea pe mortul, in conditii normale, putea fi observat foarte usor de doctor... la naiba, il vedea cum respira, imposibil sa fi fost total nemiscat. Iar un doctor observa imediat amanuntele astea, mai ales ca au stat in aceiasi incapere cateva ore bune.
3. modul cum a luat-o razna politistul... total neconvingator...
Cu toate astea, e un horor f bun! Mi-a placut inceputul, povestea, "micile scenarii" ale criminalului, mesajele din spatele lor, una peste alta e un horror cu mult peste medie, care merita a fi vazut... nu are genialitatea lui "seven", dar merita vazut...
Regizorul, "fura" un pic din stilul regiei lui Fincher... si pot spune ca imi place...
i-as da 8/10
|