View Single Post
Old 24 Jan 2005, 00:14   #1087
KORBEN
Guru

KORBEN

1juma de serie futurama 10/10
mai ales ca am ajuns, cu un grup de prieteni fani southpark ca, pe alocuri futurama e MULT mai tare decat o sa fie vreodata southpark
2Varsityblues (partial) 9/10 si o tona de simpatie
3farenheit 451 9/10
capodopera "dated" din cauza cinematografiei si designului
impecabila societatea disfunctionala in care tv-ul tine loc de familie si toti spectatorii sunt "veri"
colosal momentul in care o vecina explica pompierului ca familia care a fost arestata era bizara si ii arata ca erau singurii fara antena tv pe casa (si aici e legat de genericul demn de toata lauda) din cartier
cum se filmeaza, in stiluri de la horror la filmulete frantuzesti ieftine din epoca (seria Fanthomas) si de la mari drame hollywoodiene ale anilor 40 la un minimalism elocvent si cam electric...
julie cristie, mai mult interesanta si statuara decat frumoasa
banzile desenate fara "bule" cu cuvinte"
pastilele pe care orice sotie le poate lua, cu avertismentul ca odata ce incepe tratamentul prietenii vor roi in jurul lor ca mustele
amnezia totala (iti mai amintesti cand ne-am intalnit? sau unde? sau ce s0-a intamplat ieri seara? nu, dar am o pofta de mancare teribila)
femeile care incep sa planga cand pompierul citeste din david copperfield, neobisnuite cu sentimente atat de puternice
ideea ca filozofia e un mare vax
personajul care isi vede moarte in direct la tv, doar pt ca "verii" nu puteau sa mai astepte ca el sa fie prins
televiziunea interactiva "ce parere ai Linda?" intreaba un personaj de pe ecran si sotia, total tuflita ede emotie spune "eu...eu..' la care pe ecran "linda e de acord. asa vom face"
ce m-a deranjat insa mai mult decat designu deficitar este finalul, in care oamenii care fug de o societate debila si automatizata devin carti, adica memoreaza o carte
nu e nimic optimist in asta, se robotizeaza in padure in loc sa se indobitoceasca in oras si truffaut nu accentueza deloc aspectul asta...
cartea trebuie citita
4 hellraiser3 7/10
nimic remarcabil, un clasic, se putea mult mai bine
5 6feet under
10/10
nu cred ca un alt serial tv a fost mai bine filmat si ca personajele au fost vreodata mai reale
Tell me what to do, tell me what to say
KORBEN is offline   sendpm.gif