Originally Posted by ricutza:
de Thomas nu stiu ce sa zic...pe de-o parte imi place mult de el pt ca isi tine ochii deschisi si reuseste sa surprinda multe momente importante din jurul sau (atat crima cat si faza cu chitara)...pe de alta parte nu imi place entuzismul sau exagerat care se stinge faorte repede...e drept ca pentru a fi mereu deschis la ceva nou si a putea observa viata din jurul tau, nu trebuie sa fii prea implicat...trebuie sa poti fii mereu detasat, sa nu te legi de nimic, sa-ti pastrezi cat mai multe optiuni...insa e mult prea superficial desi intra in contact cu lucrui serioase ...culmea e ca am senzatia ca el chiar isi constientizeaza conditia si totusi nu face nimic...nu-mi dau seama daca finalul este unul pozitiv pentru el...
|
Exact asa vad si eu personajul. Un foarte straniu amestec... Pe de o parte ii admir talentul, pe de cealalta ii urasc superficialitatea si - as mai adauga - atitudinea de superioritate nejustificata (care conduce la comportamentul brutal fata de modelele - si femeile - sale).