View Single Post
Old 22 Jan 2005, 23:22   #1076
notorious
NBK

notorious

Originally Posted by europe_east:
PS: Eu tin sa-l felicit pe Notorius pentru faptul ca si-a atras atati polemizatori... A tabarat toata lumea pe el. Nu-i nimic, asa se cizeleaza omul. Da-i inainte Notorius, dupa vorba aia: If it doesn't kill you, it will make you stronger!!!

cdespre ce polemizatori vorbesti ? daca te referi la MinRep (caz 'bowup'), sunt oricand dispus sa polemizez cu el: baiatul asta are cel mai mare potential de pe cinemagia. si suntem extrem de polite unul cu altul.

daca te referi la ambra blu, este normal - tipul atat de destept, incat aproape ca o face dintr-un automatism.

daca te referi la trepadusul de nume, gresesti. individul nu stie sa vorbeasca despre film. postarile lui se reduc la injurarea postarilor mele intr-un mod scandalos & vulgar (ma amuza) si la mistocareala fata de alti utilizatori (remarc ca nu ma injura doar pe mine, ci si pe... multi altii).

dar despre film, nema, este flescait ca o carpa de sters vase baiatul. si cand te gandesti ca-i abslovent de facultate... uita-te la ce-a 'scris' despre 'edward scissorhands'... adica ce-a 'scris', ca mie tot injuratura la adresa mea mi se pare ?

nu-l lua in seama, europe_east ! din cate-am vazut, tu esti cinefil avizat, cu bun-gust, cu condei propriu, in timp ce NUME (ca-l scrii cu majuscule, ca-l scrii cu litere mici, tot sters ramane) poate sa se certe sau sa injure gasca lui de prieteni, boschetarii de la marginea strazii, sa intre pe o linie telefonica pe care sa-si verse nervii, dar pe cinemagia este un baietas de zahar.