Thread: Colateral
View Single Post
Old 19 Jan 2005, 05:27   #33
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
Originally Posted by herbert:
nume, nume,
filmul e bun. intra in top 10 pt anul 2004. pacat ca Tomitza Cruise - excelent in rolul sau - nu prea are sanse la Oscar... chiar deloc...
nu ti-a placut, pt ca te enervase, probabil, varza siberiana - "Barbierul din Siberia"
Slava Domnului, l-am vazut inainte de varza respectiva ...
Filmul e chiar foarte prost, si ca sa nu mai fiu acuzat de nihilism de unii ratati cu pretentii, am sa spun si de ce :

-Tom Cruise (nu ma omor dupa el in general), e total neconvingator in rolul de Terminator fotomodel, indeferent cat de bine i-ar sta grizonat, cu un pic de barba si cu ochelari de soare. Femeile erau aici pe spate.

-Soferul de taxi joaca slabut, imi da impresia ca e timorat de apropierea de Cruise.

-Prea multe coincidente. Vai, fix dupa ce a coborat procuroarea din masina s-a urcat hit man-ul. Tu cand mergi ci taxiul vorbesti cu soferul? Eu ma feresc (asta sa zicem ca e o chestie subiectiva, in America orice e posibil).

-Carente "tehnice", suparatoare, lipse de racord enervante.... , situatii putin credibile (ala pica pe taxiu de la etajul trei si masina ramane aproape intacta). Politia vede sange pe parbriz si-i lasa sa plece (lovise o caprioara in metropola :shock: )

-Finalul il salveaza, Cruise moare exact ca in mica sa pledoarie anti L.A. de la inceput, in metrou, fara sa-i pese nimanui. Cu toate ca si aici am o obiectie : sfarsitul e lungit inexplicabil, avem doua finaluri defapt.

-Stiam ca ALS se excita la tot felul de banalitati, dar nici chiar asa.

-Ar mai fi un motiv : imediat dupa Collateral, am vazut Blow. Primul n-a mai contat. O situatie asemanatoare s-a intamplat si la 21 grams.
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif