Bloody Bill
-1/10
Right...incepe destul de anapoda, cu o scena de alergatura cu masini. Ok, montaj rapid (ceva gen Dawn Of The Dead - remake) si mi-a adus aminte de rahatul de Fast and Furious (and sequel). Buuuun. Fast forward, se plimba unu' prin desert, ajunge la un moment dat intr-un loc in care apare un oras (go figure!). Population: 99. Apar zombies. Ce m-a fascinat la filmul asta e faptul ca zombii aia fug al dracu' de repede. Sunt un fel de road runners. Moving on. Population: 100. Moving On. Teenagers going somewhere in a van. Sunt luati ostateci de un cioroi. Moving on. Ajung in acelasi oras care apare la fel out of nowhere. Nu stim cum de a ajuns cioroiu' la concluzia ca inspre locul ala il va gasi pe ala care a fost papat de zombies in prima parte (tipu' era some sort of drug dealer. Whatever!). Bla bla bla! Incep sa curga cliseele: haunted town, a venit Bloody Bill care ura yankeii si cioroii (aluzie la faptul ca cioroii tre sa moara intotdeauna in filmele horror?), Bloody Bill era foarte rau, nu murea, l-au batut localnicii cu tot ce aveau si pana la urma l-au omorat cu sabia lui (uuuh..enigmatic moment!). Moving on. Unu' e muscat de zombies. Un tip si o tipa mor. Population: 101. Mai departe. Urmeaza cliseul satanic, care m-a lovit cu putere fix in anus. Una din ametitele alea semana (de fapt...ce dracu'...nu semana.. ARATA LA FEL) cu sora lu' Bloody Bill. Mai departe. Mai departe...am oprit filmul. N-am rezistat avalansei de clisee, actori prosti, cioroiu' idiot, Bloody Bill care e ... nu stiu cum e ca nu l-am vazut, efecte speciale egale cu -100 dpdv calitativ, flashbackuri peste care s-au adaugat dungi si puncte ca sa semene cu un film vechi, cranii pe care scrie "nigger", un UZI aparut din senin in mana cioroiului, zombies care fug al dracu' de repede, zombies care vorbesc pe mai multe voci etc. etc. Imi cer scuze ca am oprit filmul da' nu s-a mai putut.
PS: Nota e asa de mare pt. ca zombii aia fugeau AL DRACULUI DE REPEDE.