Originally Posted by nume:
L-am vazut si eu zilele astea
|
Cam tarzior, frate

.
Eu l-am vazut chiar de 2 ori, acum ceva timp: prima data la Venetia 2001 (nu ma dau mare, de atunci n-am mai fost la nici un alt festival de-afara

) si a doua oara aici, la premiera din 2002. First time mi-a placut ff mult (in primul rand pt ca e ceva sa vezi un film rom la un fest ca Venetia

), second time mai putin.
Sunt de acord cu tine in cele mai multe privinte: filmul nu e prost (cel mult mediocru), Bloos si Dinica sunt meserie, iar Ioana Macaria/Macarie (am intalnit-o numita in ambele feluri) e penala rau (am vazut-o recent si in "Sindromul Timisoara" si nu inteleleg deloc ce gasesc regizorii la ea). Mi-a placut si Dorina Chiriac (ce vreti, actrita-fetis a maestrului

) in primul si unicul ei rol mut (I guess). Flashbackurile si aparitiile mortilor ("interferenta trecut-prezent", ca sa fiu mai academic

) mi-au adus aminte de Bergman, numai ca, din pacate, asta era acum vreo juma' de secol

. Principala problema a filmului: e prea plictisitor; singurul moment mai viu e cel cu feciorul "handicapat" & prietenii lui (cool

).