Mi-a parut bine sa va cunosc, cei care ati venit la intalnire... initial am vrut sa stau foarte putin, maxim o juma de ora, pentru ca nu cunosteam pe nimeni in afara de Jay... dar se pare ca a iesit ceva mai bine decat ma asteptam... cred ca cea mai mare surpriza pentru mine a fost Korben, imi creasem cu totul alta imagine despre el... pe forum are un stil mai complicat si destul de neingrijit, iar in realitate arata altfel (Korben, no offense, nu ma refer la calitatea ideilor)...
Danny a fost foooooaaarte simpatic, ii zic "buna, eu sunt Anca", la care el "cum Anca? cherryblossom! asa sa te recomanzi!! " hahaaaa... draga Danny, acum cand ma gandesc ce id mi-am pus ma bufneste risul, l-am ales la plesneala, fara sa-mi inchipui ca va trebui vreodata sa ma recomand cu el (Emanuel, crezi ca pot sa-l schimb?)...
Nume, am o idee pentru tine... zici ca-ti place Kusturica, de ce nu faci un documentar despre tigani, daca tot ii ai prin preajma? mie mi s-ar parea foarte interesant si cu siguranta va iesi ceva foarte savuros... ai materialul sub nas, ai cu ce sa-i filmezi, trebuie numai sa-ti pui putin mintea la contributie...
Raptor merita cate o bere de la fiecare pentru faptul ca a batut atata drum sa ne vada...
De Jay nu mai zic, el oricum e atent tot timpul, mersi pentru introducerea in peisaj ... meriti un cd cu This Mortal Coil

chipintaci...
Emanuel, am primit pozele, mersi mult... Nightwane si Lady_skar erau cei mai in forma dintre toti... mi-a parut bine sa va cunosc...
Imi pare rau ca n-am putut sa stau mai mult de vorba si cu ceilalti... pe Ricutza si Egon i-am prins foarte putin, Leonard era ocupat, la Ambra Blu ma abtin... dar poate vor mai fi si alte intalniri, nu?
PS: Herbert, ai tras teapa! parca ziceai ca vii!!