Originally Posted by Gaandalf:
Originally Posted by Cinemania:
Originally Posted by Gaandalf:
Originally Posted by Cinemania:
de ce "no comment" la Irreversible?!
|
Ptr k m-a shocat ... unele scene mi s-au parut oribile shi unele scene mi s-au parut minunate. Nu pot sa-i dau nota ...
|
cam pe aici ma situez si io...totusi au fost mai multe scene care m-au minunat, deci ii dau o nota mai mult mare decat mica 
|
n-am zis k ii dau nota mica... numai k nu shtiu ... ce nota sa-i dau ... m-a shocat ... e filmat superb ... iar monica shi cassl mi-au placut la nebunie... numai k nu shtiu ce nota sa-i dau ...
|
nici nu mai trebe...ai zis deja ca e superb

...e de ajuns;
intr-adevar, Monica si Vincent se potrivesc de minune in film, ca de altfel si in viata de zi cu zi, cum se pare
cat despre tehnica de filmare, Noe se pricepe foarte bine, mai ales la scenele socante, stie sa scoata in evidenta esentialul...nu-mi aduc aminte sa fi vazut in vreun film un viol prezentat mai bine decat in Irreversible..si mai e si scena aia super tare de la inceput (pe asta n-o mai zic, ca poate se enerveaza vreunul care inca n-a vazut filmul)...din cate am citit, Noe pare a avea un gust pentru partea mai extrema a lucrurilor...sper sa pot pune mana pe Carne, Sodomites sau Seul contre tous
sa revin...in ciuda celor cateva scene brutale din Irreversible, mesajul lui Noe este transmis cat se poate de clar