Thread: Examen
View Single Post
Old 06 Jan 2005, 09:31   #18
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
Ok:
1.Recrearea atmosferei e naspa, din motive financiare asta e clar. Nu e suficient sa filmezi niste strazi dintr-un anumit unghi ca sa nu se vada reclamele luminoase si jeep-urile din Bucuresti, pentru a avea anii '70 pe ecran. E nevoie de mult mai mult pentru asta. Eu tin la astfel de amanunte. De asemenea nu e suficient sa-i imbraci actorii ca atunci si sa-i pui in dacii 1300. Chestiile astea le-am observat si la Cel mai iubit dintre pamanteni, care prezinta acelasi handicap din acest punct de vedere.

2. Studentii care urmeaza sa pregateasca examenul sunt incredibili ... "regizoarea" aia e chiar idioata, intrebarile care le pune .... ma rog.

3. Examen e o incropeala. Punerea accentului pe cele doua povesti paralele (taximetrist - Ruznici) ar fi salvat filmul. Artistul plastic criminal chiar figura pe listele militiei cu antecedente si boli psihice. Este adevarat ca daca ar mai fi trecut doua saptamani, militia ar fi ajuns la el.
Criminalul cand se imbata spunea prin toate carciumile din centrul Bucurestiului ca el a omorat femei. Numarul victimilor e mult mai mare.
Daca ai fi asistat la niste discutii la care am asistat eu, mi-ai fi dat dreptate, crede-ma. Individul asta era incredibil. Daca nu esti foarte atent la film, amanuntele enumerate mai sus iti scapa cu desavarsire. Ele sunt enumerate filmic en passant.
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif