eu mereu am trait cu parerea "rebengiuc e mare.punct".si de respectivul punct s-a abuzat aici foarte mult, pentru ca rebengiuc e mare oricare i-ar fi situatia.e Actor si cine ii intelege subtilitatea normal ca tinde sa acorde mai mult credit si productiilor in care il regaseste.dar culmea, in cazul cartusului...
pana la documentare mai avem mult, probabil ca trebuie incet incet sa ne desprindem de izul tvr-ist care inca transpare din ceea ce fac tinerii (sectiunea docu din cinemaiubit spune destul de multe si cu glas tare).nu e neaparat "trist", adica nu incep aici inca o boceala colectiva a cinematografiei ro., doar ca vazand diverse incercari studentesti straine, cu alte ocazii, vezi ca noi mai avem inca pasi pana la osificare.(imi mentin punctul de vedere cu varsta de admitere la noi la regie care e prea mica-e aberant sa ii ceri unui pusti de 19 ani sau un pic mai mare sa gandeasca omogen si fara purici si mai ales structurat cand el abia a iesit din scoala si din "bac" si alte politeturi din astea sociale.nu zic "sistem", allriiiight).
sunt foarte curioasa de "apa ca un bivol negru"..mai mult decat afisul nu am vazut vreodata.