1. @christi: fiindcã vãd cã unii au inclus ºi filme apãrute doar în festivaluri, dar neincluse pe lista oficialã de premiere (cum ar fi 2046, kontroll sau Dreamers), mi-am editat ºi eu mesajul, incluzînd în topul paralel (al doilea) ºi filme din aceastã categorie. Asta în caz cã se vor lua în considerare. sunt curios cum o sã faci la ceilalþi, dacã nu le incluzi. Le scoþi pur ºi simplu, neacordînd punctele specifice locului respectiv sau refaci topul? Iarãºi sunt curios cum o sã faci în cazul lui KB, fiindcã unii l-au considerat ca douã filme separate, iar alþii ca un film, punînd KB1&2 pe un singur loc. ªi mai sunt cazuri de cîte 2 filme pe un singur loc. Trebuiau stabilite niºte reguli mai clare, dacã ºtiam cã merge, includeam ºi eu 2 sau mai multe filme pe cîte un loc.
2. abia aºtept rezultatul. Sunt sigur cã bãtãlia e foarte strînsã între Dogville ºi 21 Grams. Nu-mi dau seama care dintre ele va cîºtiga.
3. mã declar dezamãgit (adicã oameni cu care am cîteva preferinþe comune, de la care mã aºteptam la mai bune alegeri) de topurile lui Alice_Fluture, emanuel, christi ºi chiar zizi (cu excepþia locurilor 1 ºi 6). Doar o remarcã personalã, nu mã luaþi în seamã.
4. mã declar impresionat de topurile lui K's (exceptînd locul 5) ºi al lui Nightwane (exceptînd locul 2)