Ingmar Bergman - Vargtimmen 8.5/10
Mi s-a parut oarecum diferit de multe dintre filmele lui Bergman, in primul rand prin aparitia mai multor personaje, deshi multe dintre ele sunt formale shi in al doilea rand prin maniera de abordare. dar pe de altra parte este unul dintre cele mai indraznete shi mai incarcate filme pe care le-a facut.
Roman Polansky - The Tenant 4/10
E greu de crezut cum un regizor precum Polansky a putut face un film atat de ridicol precum acesta. Este incet, plictisitor shi( ceea ce e cel mai rau) fara noima. Arunca multe fire epice, dar nici unul nu duce nicaieri. finalul e fortat shi de-a dreptul jenant. Pacat...
Meet Joe Black - 3/10
Nu inteleg ce atata tam-tam pe baza filmului asta. E prost, pur shi simplu prost. Brat Pitt nu avea ce cauta in film. Scenariul, lasa mult de dorit. D.p.d.v regizoral nu e nimic remarcabil. E lung, plicticos, penibil in multe situatii, nu shtie sa valorifice deloc anumite idei, Brad pitt nu abordeaza deloc cum trebuie personajul shi nici macar ideea filmului nu e originala. Ca sa nu mai vb de modul cum este folosita muzica...(dar aici, cu mici exceptii, de la americani nu am pretentii, fiindca la capitolul asta ei sunt total pe dinafara)
Kate and Leopold - 6/10
No comment. Reteta obisnuita.
Ocean's Twelve - 7/10
Mi s-a parut destul de nostim