Originally Posted by KORBEN:
festivalu d film corean cand am intrat cu paharele de vin la un film "ivre de femmes et du peinture"
|
:love: Love this. Korben, asta-i definitia ta pentru ce astepti de la un film?

I like it...
Originally Posted by KORBEN:
OROAREA de a afla ca umanitatea este disfunctionala si ca raul este cel mai probabil esenta speciei noastre, camuflat in spatele metodelor si tertipurilor
am citit, la ajungerea acasa si "Inima intunercilui" de josef conrad, cartea care a stat la baza jocului ( caci nu este chiar vorba dsp o "ecranizare) lu coppola
cam atunci am inceput, fara sa ma panichez sau deprim sa vad lumea ca pe o boala in faza terminala
si au inceput sa`mi placa filmele triste care vorbeau (cam prost spus) dsp absurdistanul trist si haotic al vietii pustiite a marelui sat global
|
Cum ai aflat ca umanitatea e disfunctionala?... Care-i filmul adica... Hmmm... Am impresia ca numai optimistii incurabili se ascund sub astfel de fraze...
Si eu pun la "realizari" pe anu' asta faptul ca am vazut cea mai fluida scena intr-un film, si anume inceputul din Enigma lui Kaspar Hauser.... Si printre altele si ca am descoperit niste Cinemagisti interesanti... Nu spui care, persoane importante. :love: La Multi Ani, btw.
Keyzer, ce se intampla cu imaginea ta? Asa schimbator esti? Ieri un patratel, apoi mascul feroce, apoi copilandru, si acum o dama?...