Thread: Polar Express
View Single Post
Old 26 Dec 2004, 13:24   #1
i_matei
Veteran

i_matei

Polar Express

Un film absolut superb... nu cred ca cineva va reusi sa scrie o cronica care sa poata aprecia acest film la adevarata lui valoare...
Pur si simplu pentru o ora si jumatate simti ca redevii copil si ca lumea asta gri si urata in care traim poate fi si altfel... trebuie doar sa fi mai bun cu tine si cu cei din jur si SA CREZI... cam asta e mesajul filmului...
E un film cu adevarat MAGIC

Realizarea este cu adevarat incredibila... nu credeam ca se poate ajunge la un asemenea nivel de realism la animatia pe calculator... Iar Tom Hanks... e cel mai bun actor din toate timpurile dupa parerea mea... si fiecare film care apre si in care joaca parca imi intareste aceasta opinie...
Din cate am inteles filmul a fost realizat si in varianta IMAX... cred ca in conditiile potrivite filmul e cu adevarat coplesitor...
Dar nu neaparat calitatea animatiei il face atat de bun... ci in primul rand POVESTEA... e atat de dulce si te atinge la suflet incat am surprins multa lume stergandu-si lacrimile...

Nu va zic nimic mai mult... doar va sfatuiesc sa nu il ratati... e un film de nota 10 !!!
Plus de asta... unde mai aveti ocazia sa il vedeti pe Tom Hanks cu chelie (chiar daca e doar animatie)

SARBATORI FERICITE LA TOATA LUMEA !!!
i_matei is offline   Reply With Quote sendpm.gif