Thread: Monologuri...
View Single Post
Old 21 Dec 2004, 10:10   #47
keyzer soze
Guru

keyzer soze

keyzer soze - primul lucru care mi-a trecut prin cap cand m-am logat prima oara acum mai bine de un an... really, nu inseamna nimic, dar suna cool :oops: si ma amuza la nebunie cand userii tot imi stalcesc numele, ametiti rau de ultimele litere din alfabet
imaginea asociata - gummo, un film de harmony korine... arata misto si cu asta-basta
no-one corner - Sa lasam 'monologuri...' sa ramana pentru limbutii frustrati ca nu pot scrie la celelalte monologuri. Creeaza un topic separat daca tii atat de mult la ideea ta cu no one's corner, desi nu prea i-am prins spilul (pana la urma sa se inghesuie intr-un singur topic toate discutiile din 'Cafenea'? sounds silly...)

In alta ordine de idei, va urez la toti un craciun fericit, un an nou cu bucurie and so on... pentru ca iau o pauza de la forum, cinematografie, computer and all that bullshit
ceva preview-uri pentru la anul: 'Evanghelia dupa Matei' de Pasolini, 'Cobra Verde' de Herzog, 'Fanny und Alexander' de Bergman, 'Hana Bi' de Kitano, 'Riget' de von Trier, 'The Belly of an architect' de Greenaway si multe-multe altele
Pa!