Tot haladuind azi pe Cinemagia m-am intrebat si io: ce dracu' caut aici? Am la treaba... si eu stau si citesc tot felul de chestii pe-aici... Si macar de-ar merita... In fine, m-am apucat sa rascolesc si am gasit o chestie faina: NoOne's Corner... NoOne, unul dintre cei care scriau acu' jde' mii de ani, si-a facut coltisoru' lui dupa ce se plictisise de citit prostii prin alte parti. Asa ca mi-am zis: locu' asta pe care l-am creatara pentru Keyzer, n-ar putea lua si el o fata mai umana asa? Si pe langa a-i da binete lui Keyzer, sa discutam si alte chestii decat strict ce scrie el? De exemplu, despre ce va trece voua prin cap... cat de cat legat de film, carti, muzica, viata.

Sau sa incepem cu ceva concret (inspirata fiind de NoOne): de ce va cheama cum va cheama? Incepand cu tine Keyzer... Chiar iti place asa mult The Usual Suspects? Si ce reprezinta noul avatar? Te reprezinta in vreun fel? Chiar am niste curiozitati: de ce pe Mala, Korben, EgoN, K's, Lady Skar --si cam toata lumea de altfel! ...-- ii cheama cum ii cheama... Pe mine ma cheama cum ma cheama doar pentru ca imi place cum suna. A se citi sacadat: Europe. East.

In fine, hai Keyzer, da si tu tonul si umanizeaza locul...
Altminteri Keyzer, ti-am zis ca am vazut "Paris, Texas" si am murit de plictiseala... Poate ar trebui sa il revad. Wim Wenders pe mine nu m-a prea impresionat... Voua ce va place la el?
Vorbind de Engima lui Kaspar Hauser: cum vi se pare deschiderea filmului? Eu aproape ca n-am vazut ceva mai frumos.
In fine, stiu ca n-am talentul lui NoOne, da' bagati aici the best of you!!! Hai, ca altfel n-are nici un haz... Nu conteaza ce, ziceti si voi ceva misto, stiti voi cum, dupa regula aia cu "Cerul instelat deasupra mea......." In fine, intelegeti voi. Sau daca vreti, copiind ideea lui N, imaginati-va ca e aici o masuta din cafenea unde va opriti la o vorba... la un fum...Si daca nu e nimeni p-aci, puteti lasa un mesaj...