cu jarmusch as merge la un concert tom waits si ne-am da dupa aia toti 3 in cadilacul lui bengos, cu wkw as vorbi sa o distribuie pe prietena mea in "in the mood for love reloaded", cu mickey rourke as merge sa f*** manekine si sa le pozam, cu p.t. anderson as fredona melodii siropoase prin ploaie, cu von trier as merge sa oferim portocale si flori in centre de reeducare a curvelor, cu binoche m-as f*** oricand, oricum, oricat, cu jeremy irons as bea whiskey, cu visotski vodka, cu nicole kidman vreun cocktail de ala dulce de ti se face greata, pe marlon brando l-as ruga sa-mi explice la ce e bun untul la casa omului, pe gus van sant l-as intreba daca si-a pus-o cu burroughs, cu pinero as fuma dope all day long si am recita poezii, pe angelina jolie as ruga-o sa ma taie putin la degetel cu briceagul din dotare sa ne facem frati de cruce, cu bunuel as dinamita teatrul national din bucuresti , iar cu tarantino m-as duce la filme cu ninjalai, cu vincent gallo as face un road 'trip' prin america, cu fratii coen as merge la o discoteca retro sa dansam elvis.
daca mai pot sa ma ocup si de altii/altele mai tarziu, revin. daca nu, nu.