Thread: Monologuri...
View Single Post
Old 16 Dec 2004, 20:17   #36
keyzer soze
Guru

keyzer soze

Draga Europe East (suna naspa, dar hai sa pastram anonimatul), stii doar ca vorbesc despre ultimele filme vazute (si de multe ori revazute). Ar fi deci cel putin ciudat ca intr-o luna (si cred vreo 50 de filme) sa dau 10 cu nemiluita. Cat despre filmele de suflet, au mai fost pe aici destule astfel de topic-uri... gen 'filmul preferat', 'top all time personal' and so long and so forth. Am raspuns la vremea respectiva si, daca tii cu tot dinadinsul sa-mi afli preferintele, iti recomand sa te lupti cu unealta aia mica si nesuferita numita 'search'
Sigur ca lista proprie de preferinte sufera revizuiri, asa ca hai totusi sa bag un topuletz 8) : 'Il Postino' de Michael Radford (ravissante, cu Noiret si Massimo Troisi), 'Pisica alba, pisica neagra' de Kusturica, 'Breaking the waves' si 'Idioterne' de von Trier, 'Pulp Fiction', 'Stalker'-ul lui Tarkovski, 'Salo' de Pasolini, glumele alea doua ale lui Guy Ritchie, 'In the mood...' si '2046' ale lui Wong, 'Reconstituirea' lui Pintilie, 'Winter Light' de Bergman, 'Trainspotting', 'Fight Club', 'Seven' si restul de cultissime, and so on...
Cat despre acuzatia voalata de snobism 8) , i'm guilty for my good taste