Dragul meu,
Dincolo de usoara doza de ego trip public administrat pe care ti-o da postura asumata de conaisseur

, pari sa fi vazut intr-adevar un filmulet interesant..
Multumim pentru descriere - singura referinta, in absenta originalului, pe care o s-o pastram pana la intalnirea cu filmul cu pricina, if any.
Ceea ce ma aduce la un punct: filmele pe care le savurati voi aici sunt un byproduct - exact reactia escapista la mainstream pe care zici ca ai identificat-o la autor in kg de lateral thinking - un byproduct zic, al unei recolte de piata 'sanatoase', cu sute de filme, (sa zicem) 'mainstream'. Nevoia de a fi diferiti ii face pe autorii acestor filme - parcurgand nu altceva decat acelasi traseu egotic asimilat apoi de spectatori ca voi - sa obtina ceva 'dincolo de tipare'. Ceea ce e uneori bine
Toata dizertatia asta are ca scop sa-ti lamureasca concluzia. De aia n-ai sa vezi filme ca alea facute la noi: pentru ca 'tiparele' alea nu exista, ca sa produca supra-tipare.
Intr-o comunitate ca a voastra, mainstream inseamna exact arthouse products; diferentele specifice ajung sa formeze un nou gen proxim.
Problema mea e ca eu vin cumva 'din afara' si am nevoie de referintele alea ca sa-mi pot calibra discursul despre astfel de subiecte.
Asadar,unde ziceai ca-i serverul ala ?