Thread: Actori tineri
View Single Post
Old 15 Dec 2004, 17:15   #126
Danny
Guru

Danny

Send a message via ICQ to Danny Send a message via Yahoo to Danny
Originally Posted by andi vasluianu:
in ceea ce priveste scurt-metrajele de scoala nu sunt de aceasi parere cu voi pt.ca uitati un lucru,acolo se experimenteaza.din start pleci la drum cu multe semne de ???.toti isi propun sa fie geniali,dar e foarte greu atunci cand nu ai camera,sunet si mai stiu eu ce..

"Calatorie la oras" sau "Daca aveti un minut...foarte bine", pt. care ai luat premiul de interpretare masc. anul trecut, si care mie unul mi-a placut mult, n-au fost facute in aceleasi conditii?? Ba eu cred ca da. Numai ca aveau o idee cat de cat originala, clara, bine transpusa cinematografic.
Banuiesc ca tu ii cunosti destul de bine pe cei din unatc, stii cam ce le poate pielea fiecaruia. Mai citesti si un scenariu inainte. Asa ca ar cam trebui sa-ti dai seama daca poate iesi ceva bun sau NU! (a se folosi mai des). Eu inteleg ca vrei sa-i ajuti dar...

Ref. la reclame. Sunt reclame pe care le savurez, care tind spre film. La noi, majoritatea regizate de Radu Muntean, care si-a facut si o echipa super tare. Si mai sunt reclame care ma fac sa ma duc sa ma pish. Cam ca aia la caroli (se poate si mai rau).
Ai grija sa nu ajungi cumva imaginea vreunui detergent sau a lu' cocolino ca pe urma cam in zona aia ramai.

Cat despre faptul ca jucati (uneori) pe gratis la teatru...mi se pare bataie de joc. Mai ales ca pretul biletelor variaza intre 60000 si 160000 iar salile nu sunt deloc goale.