View Single Post
Old 14 Dec 2004, 21:00   #57
Terror_IST
Guru

Terror_IST

Cand urmaream "Captain Planet" pe TVR se tot vorbea de reciclare dar nu intelegeam conceptul. Abia mai tarziu am inteles ca era un desen animat facut de ecologisti. Oricum trebuie sa recunosc ca mi-a placut in acel timp. Seria din Scooby Doo care chiar mi-a placut era cea cu "Scooby Doo Where are You", cele mai noi parca nu mai au acelasi farmec. Filmul de animatie "Scooby Doo on Zombie Island" e foarte bine facut si aduce o noutate: chiar exista fantome! In schimb filmele ce Freddie Prinze Jr. si Sarrah Michelle Gellar o cam dau in bara! Ca tot veni vorba: era la un moment dat un desen cu o gasca de vanatori de fantome si un caine slab cu fes pe cap in care exista o fantoma adevarata si un fake. Un desen pe care chiar nu-l suport este Pokemon, nu inteleg cum a putat acapara atatea milioane de fani!