SPOILERS
O sa incep prin a spune MULTZUMESC lui TLD pe kre nu am avut cum sa-l sun sa-i zic la telefon k mi-a facut cel mai mare bine prin a-mi trimite filmul pe cd-uri pe kre l-am vazut de peste 12 ori de cand l-am luat ...
Nu shtiu cine a scris mai sus k nu a fost pe masura ashteptarilor ... what can i say .... WRONG ... filmul a fost excelent ... toate fazele minunate inclusiv cele cu Gandalf VS Saruman shi the Witchking. Mi-a placut house of healing shi dialogurile lui Pippin cu Faramir ... ce sa mai zic de the battle of gondor kre a avut in + exact ceea ce vroiam sa vad ... totul a fost incredibil shi imi pare rau k s-a terminat. Am renuntzat sa ma mai gandesc la The Hobbit asha k ma voi apuca sa caut alte cartzi d'ale lui Tolkien shi sa recitesc Silmaillion-ul shi Lord of the Rings.
Akuma ... Pasajul cu Paths of the dead a fost bine plasat .... l-am analizat shi mi-a mai placut k mr Pee Jay iar shi-a facut aparitzia shi in varianta extinsa in calitate de pirat kre shi-o ia de la Legolas ... binentzeles cu contributzia lui Gimli ....
Gandalf Vs the Withking ... cred k puteau sa filmeze mai mult dar a fost de-ajuns shi atata ... nu m-am suparat asha cum altzi au facut-o ...
Mordor uruks Vs Isengard Uruks iar a fost delicioasa shi funny in acelashi timp ... sa mai zic de mica "promenada" a lui sam & frodo on the plains of gorgoroth impreuna cu ditamai "plutonul" de orci ? Superb ....
Nu mai continui ptr k toate scenele incluse in aceasta versiune sunt la superlativ ...
I'm going home 2 watch it again ... You should 2 ... :shock: