Thread: Anime & Manga
View Single Post
Old 09 Dec 2004, 09:15   #67
Demona
your Worst Nightmare

Demona

Originally Posted by Terror_IST:
Nu prea am urmarit serialele gen "Dragonball Z" sau "Pokemon" dar am vazut cateva lung-metraje gen: Akira, Cowboy Bebop, Vampire Hunter D, Blood - The Last Vampire, The Wolf Brigade, Wonderful Days, Metropolis si Ghost in the Shell. Ce pot sa spun: subiecte variate, animatie de calitate, putina filosofie, putin cyber-punk, ceva gothic, mult sange! Personal sunt fan al acestui gen pentru ca e new-age si are ceva de spus!
Nu stiu daca il pot ridica la stadiul de arta (parca e cam mult) dar oricum genul manga e ceva foarte interesant ...

Uh, uite un iubitor de chestii de genu` asta. Uhmmm, Dragonball Z nu prea a fost urmarit, probabil din cauza felului in care au fost desenate personajele. Da` chestia e ca Nils Horgelson, care a fost printre primele anime-uri, era cam tot aiurea desenat shi l-am vazut de vreo 5 ori... Cand eram mica. Cel putzin pe mine ma enervau la culme Dragonball Z shi am preferat sa pierd seria aia. In schimb am urmarit Sailor Moon(don't laugh!!!) shi Evangelion, which is one of my favorites Altele care cred ca merita, din punctul meu de vedere, sunt Princess Mononoke, Vampire Hunted D(LOVE that one!!!), Ghost in a Shell, Blood. In fine, se pare ca TVR-ul baga Yu-Gi-Oh shi AXN-ul, Sakura Wars... :w00t: 8)