View Single Post
Old 09 Dec 2004, 08:52   #43
Demona
your Worst Nightmare

Demona

Originally Posted by Terror_IST:
On topic: Am vazut cand aveam vreo 8 ani primul manga: "Akira" si m-a facut praf! Violenta pe fata intr-un desen animat! Nu ma puteam obisnui cu ideea si am ramas socat. Mai tarziu am ajuns sa inteleg si sa apreciez genul. Dar daca tot a venit vorba violenta e cam in toate desenele animate si au fost si cateva cazuri cand copiii au incercat sa-si imite favoritii si au... murit! Deci?

N-ai vazut manga. Ai vazut ANIME. Manga e anime, dar pus pe foaie, ca si comix-urile americane cu Spawn, etc... In fine, nu aia e important. E important ca ai vazut Akira. Well, trully, Akira, e unul din acele anime-uri care sunt violente. La fel shi Ghost on a Shell. Faza e ca aceste desene animate nu sunt pentru copii, cum nu sunt nici Hentai-ul sau Cartoon Network thingy Cow & Chicken sau one of my favorites Stimpy & Ren. Iar cat despre copii care au incercat chestii "bolnave" din desenele anime, nu e vina nimanui. Poate doar a parintzilor, care inainte inchirieze o caseta de desene animate sa citeasca bine pe ea "ingredientele". In fine... :hmm: