View Single Post
Old 08 Dec 2004, 22:23   #42
Terror_IST
Guru

Terror_IST

Asta ma enerva cel mai mult in desenele clasice: "ala rau" (Tom, Sylvester, Coiotul etc) nu castiga niciodata! (oricat de ingenios ar fi fost planul sau coiotul tot o patea, ceva nu mergea bine; macar o data as fi vrut sa prinda pasarea aia nenorocita). In Tom si Jerry soarecul mai era prins din cand in cand dar oricum scapa! Cel mai mult imi plac episoadele cu muschetarii si cel in care matza invata Strauss si canta pentru a-l atrage pe socate! Am vazut ca au scos si cateva filme in care cei doi vorbesc dar aia nu erau Tom & Jerry, cel putin nu erau cei care mi-au incantat mie copilaria.
In Dexter, superb episodul la caterinca dupa "Apocalypse Now"!
On topic: Am vazut cand aveam vreo 8 ani primul manga: "Akira" si m-a facut praf! Violenta pe fata intr-un desen animat! Nu ma puteam obisnui cu ideea si am ramas socat. Mai tarziu am ajuns sa inteleg si sa apreciez genul. Dar daca tot a venit vorba violenta e cam in toate desenele animate si au fost si cateva cazuri cand copiii au incercat sa-si imite favoritii si au... murit! Deci?