View Single Post
Old 08 Dec 2004, 01:08   #1
bellhop
Guru

bellhop

National Treasure

care e number one in box-office in SUA de vreo doua saptamini, nu stiu daca se pune aici..

film de aventura gen Indiana Jones;

ideea existentei unei uriase comori ascunse de fondatorii americii, care au lasat mesaje incifrate in simboluri masonice referitoare la localizarea comorii..;

comoara era a templierilor din vechime, si e maaare cat isi poate cineva imagina, nu se spune cum a ajuns in amerika, doar ca the founding fathers au avut grija sa o puna la adapost ;

realizarea ca realizarea, dar povestea are scapari, heistu' Declaratiei de independenta e bunicel desi ca idee de heist deja-vu, plus detaliile istorice inserate in film si locatiile originale, DC, NYC, philadelphia..de preferinta obiective turistice;

si aici la locatii am o rezerva, scenele nu sunt destul de ample, am impresia ca s-au tras cate un cadru-doua iar apoi actiunea cu actorii a fost filmata in studiouri si apoi integrata, cadrele sunt prea restrinse uneori..; ce-i drept ar fi fost si scump sa filmezi on original locations;

Cage se tine bine desi il cam lasa oasele, l-am vazut si la o emisiune a lui Leno cand tocmai isi prezenta filmul, departe de eroul din filme, un mosulet obosit..;

pentru turismul american insa, filmul e gold-mine ;
bellhop is offline   Reply With Quote sendpm.gif