View Single Post
Old 06 Dec 2004, 15:04   #15
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
Si eu, ca si altii, am crescut cu desene animate Disney (de la Alba-ca-Zapada la Pocahontas) pe VHS, traduse de vocea... stim noi cui ()... In fine, la fel ca altii, era o vreme in care ma uitam la desene (Aladdin, Mickey Mouse & pals, Mica Sirena etc.) pe RTL, RaiUno, TV5 si altele, desi intelegeam (mai) putin... Cartoon Network m-a lasat pe mine cam rece. M-am apucat sa ma uit pe CN de-abia dupa ce am invatat limba engleza...

Din perioada aceea, mi-au ramas in minte ceva cuvinte in italianan (acum ma uit la filme serioase precum "Portocala mecanica" dublate complet). Privind retrospectiv, din desenele pe care le-am revazut in ultimii doi ani, Alba-ca-Zapada si Bambi raman favorite nostalgice. Animatia si diferitele inovatii tehnice aparute odata cu trecerea anilor m-au impresionat intotdeauna. Dar cea mai mare influenta asupra mea a avut-o muzica din filmele Disney. In vremurile bune, cand aveam timp sa cant la pian, favoritele mele erau melodiile (ceva mai simple decat Bach) din Mica Sirena, Regele Leu, Aladdin si Cartea Junglei. Am cam pierdut contactul, intre timp!

----------------------------------------------------

mentiune speciala: Pif et Hercule!
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif