Thread: Cine merge ?
View Single Post
Old 03 Dec 2004, 18:58   #195
M_olecula
Guru

M_olecula

Stai tu linistit ca nu erai ala de la telefon care rezerva mese si nici care da bilete !
De unde stii tu "tipologia" mea de client ?? Doamne ce mor pe stresa(n)tii astia care catalogheaza ei fara nici un pic de cap , care cred ca stiu despre ce e vorba cand n-au nici cea mai mica idee , pun pariu ca nu ai fost in club la nici o petrecere anul asta sau daca ai fost , ai fost la una sau doua si de la care ai plecat obosit (nu ca n-ai fii...) . Fluier , cuvantul asta nu l-am mai auzit si vazut in kristal cred ca de pe la inceputurile clubului , acum vreun an care si atunci erau cativa care aveau , la primele petreceri dar de muuuuult timp nu a mai avut lumea fluier in kristal , se vede ma baietzica ca nu ai fost la vreo petrecere de muuuuult (daca ai fost vreodata) asa ca nu mai vorbii in nec de cauza .
Nu am urlat pe cinemagia cum a bagat unul si altul , nu am suferit aici pe forum , vorbesc decat cu gandalf care are treaba cu "fenomenul" asta ... si de ce zic fenomen ? au aparut o gramada insi si tipi dubiosi (manei) care nu au nici o treaba cu muzica , au auzit de curand de house , de tiesto ( :sick: ) , de oakenfold ( :sick: ) care sunt sigur ca-ti plac si vin si ei in club ! Wau ce jmecherie in club ... despre astia poti sa zici ca se lauda .
Mai spuneai "bei wiskey la pahar" , in primul rand nu beau 'wiskey' iar in al doilea rand sunt sigur ca tu daca vi bei 'wiskey' cu sticla , de altfel simptomele taranismului !!!!

Ce-ti propun eu !? Tot zici ca sunt 'cordaci homo si ciorditori veniti din "ghermania"' hai cu mine in club sa te convingi de natura si mediul meu si sa vad si eu ce-ti poate mintea si fizicul in legatura cu subiectul asta !
M_olecula is offline   Reply With Quote sendpm.gif