Tovarase , nu ma impresionezi daca sti cat a costat constructia clubului sau daca ai lucrat intr-un club , ba dimpotriva , nu esti decat un chelner sau barman dintr-un club pentru care (din postura asta) nu am nici cel mai mic respect.
Vrei sa-mi spui ca in tara asta Maxx , Dumars sau Malibu sunt o referinta in domeniu ? ia zii jmechere in ce club vin cei mai buni dj-i ? in ce club sunt cei mai jmecheri oameni ? in ce club sunt cele mai tari party-uri ?
Nu stiu cand si unde l-ai vazut pe adrian "dansand pe cub" in Kristal , aberezi aiurea . Intr-o oarecare masura iti dau dreptate (din pacate) , in Kristal vin si ciori care coboara din ultimele tipuri de mercedesuri si care au la gat lanturi de aur mai grele ca bordura din fata lor , care stau toata noaptea la masa cu sticlele de whisky cacalau in fata .
Bai terminatule , nu sunt "fitzosii mei" , sa-ti intre in cap , nu sunt unul din ei , din fericire asa ca nu ma mai lua cu d-astea . Crede-ma ca nici mie nu-mi plac si nu-mi place sa vad cum intr-o noapte 60-70% din cei de acolo au venit numai la impresii si asa e (a doua oara ai dreptate , e bine) multi au uitat de unde au plecat dar unii au plecat de sus... daca ma intelegi !
|