Thread: Incredibilii
View Single Post
Old 26 Nov 2004, 15:28   #15
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
Vai, bine mi-a prins filmul asta! Ma rog, nu a fost mai bun decat "Finding Nemo", "Shrek", "Ice Age" sau "Toy Story"-urile, dar, in opinia mea, isi bate "adeversarul direct", adica "Shrek 2".

Ce merita la "The Incredibles"? In primul rand, poantele cateodata satirice despre universul super-eroilor (montajul cu nefericitii care au pelrina, Elastigirl prinsa intre usile acelea, puterile care se mostenesc si varietatea lor etc.) Apoi, cateva dintre inevitabilele gag-uri vizuale sau auditive (S.L. Jackson). Nu am ras prea mult, dar asta poate pentru ca nu am vrut sa rad (m-a pufnit totusi rasul de cateva ori...)

Animatia este grozava. Detaliile de piele, par, frunze, iarba etc. sunt din ce in ce mai reale, iar la cateva dintre scenele din interiorul vulcanului am avut impresia ca sunt chiar imagini reale. (nota: I. Blaga scrie in "Razboiul stelelor" astazi o fraza despre "Incredibles", adaugand ca nu este prea frumos desenat - sau ceva de genul :huh: Huh, intradevar!)

Punctele slabe... Eh, chestiile obisnuite despre egalitate, sentimentalisme etc. etc. etc. Dar chiar "negativ" este personajul negativ, cam slab creionat. Ceea ce este pacat!

In rest, mentionez doar ca sper ca upcoming-ul "The Polar Express sa fie mai bun decat "Shrek 2" si "The Incredibles"... Chiar sper la o capodopera a genului. (Sunt cam sceptic in privinta lui "Cars", though...)
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif