View Single Post
Old 20 Nov 2004, 10:57   #8
jackpot
Guru

jackpot

M-am uitat din nou la topuri, dar nu despre asa ceva vorbeam. Nu stiu daca ati facut modificarea asta din cauza acestui subiect dar noul top nu ne incalzeste cu nimica.
Vorbeam de cu totul altceva. Vorbeam despre faptul ca la un moment dat votul sa expire. Nu sa existe doua topuri separate. Unul cu topul de pana acum si altul cu filmele noi votate in ultimul timp.
Cred ca am fost inteles gresit.(asta daca ati facut aceasta modificare din cauza acestui subiect deschis).
Nu am nimic impotriva filmelor care sunt in fruntea topului. Am ceva cu regulamentul. Dupa parerea mea (si dupa cum vad nu doar a mea), pe langa box Office-uri trebuie sa existe topul cinemagia care a existat si pana acum dar in acesta voturile dupa o anumita perioada de timp sa expire. Sa zicem dupa o luna. Sau daca nu vreti asa fixati voi intervalul de timp dar sa expire dupa un timp.
Asa de exemplu sa zicem ca apare filmul "Cutare 1" in luna decembrie 2004. Sa zicem ca e un film bun iar lumea il voteaza. Acesta intra pe locul I in top timp de cateva saptamani. Dupa vreo doua luni sa zicem februarie apare filmul "Cutare 2" acesta este votat dar lumea nu mai voteaza cu aceeasi intensitate filmul Cutare 1. Dupa o perioada cum trec lunile voturile primite de Cutare 1 expira iar acesta scade in top si urca Cutare 2 depinde de felul in care este votat.
Nu m-am referit sa facem inca un top cu filmele noi, pt.. ca nu are rost. Si acesta dupa o perioada de timp va ajunge ca Top Cinemagia (cel initial) fiindca si acesta va aduna voturi iar primul nu va cadea niciodata pt. ca voturile nu expira.
De ce sa separam filmele vechi de cele noi? Poate ca Forrest Gump (un exemplu doar) e mai bun ca filmul Alexander care va aparea mai incolo, iar daca lumea vrea Forrest Gump sa fie Forrest Gump in fruntea clasamentului, sau nu neaparat Forrest Gump. Sa fie Matrix sau L.O.T.R. daca lumea il voteaza. Dar voturile sa expire dupa o perioada de timp. Asa situatia va fi mai clara. Si voturile sa fie doar o data pe zi nu cum e acum ca un film poate fi votat dupa doua sau trei ore din nou. O singura data , asa e dupa parerea mea corect.

Eu zic sa ne mai gandim toti si sa ajungem la un consens care sa convina la toata lumea. Si cred ca nu e doar parerea mea.

Multumesc.