Thread: Cine merge ?
View Single Post
Old 19 Nov 2004, 11:04   #178
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

@M_olecula
Zabiela sincer sa fiu nu prea imi place ... mai ales dupa acele recenzii facute de amicii mei kre au fost knd cu British Council ... dar am ascultat ceva de la el shi nu pot sa zic k toate seturile pe kre le baga sunt gunoaie... sincer sa fiu nici nu prea am de unde sa fac rost de seturi cu Zabiela asha de multe... dar ma descurc io'. Io ma oftik k nu pot sa fac rost de Sander Kleinenberg. Ma chinui sa iau legatura cu un prieten de vreo 2 saptamani sa iau shi io nishte seturi. Iar Hernan Cataneo caut in disperare. Dk faci rost anuntza-ma shi pe mine da? VREAU!

La noi in seara asta vine Vali Barbulescu ... asta este singura activitate mai interesanta la orizont. Dar cica de akuma o sa aduca Vinereas Dj k sa se scoata mai multzi bani shi sa scoata lumea din casa Vinerea. L noi se iese Joia shi Sambata dar acest nou trend numit Vinerea Noaptea sper sa "arunce" cat mai multzi dj prin CTZA!

Sa-mi zici shi mie cam ce seturi ai k poate facem un schimb ceva prin verishoara ta