Thread: Cine merge ?
View Single Post
Old 15 Nov 2004, 21:54   #173
M_olecula
Guru

M_olecula

Originally Posted by nume:
IL poti asculta in fiecare seara acolo, a pus si la bamboo( anul trecut cand se chema bambu), la flu flu.Omul a inceput de jos (chiar prea de jos-maxx), si-si vede de lungul nasului nu ca.......am fost si eu anul asta la liberty parade , dezamagitori ai nostrii- Du-ma acasa mai tramvai, varianta house :sick: Stiti voi de cine zic. Am citit ce ati scris pe aici, eu nu sunt asa "de umblat " ca voi ,dar tipul asta (zic eu) merita ascultat, mai ales spre dimineata. Mie unul imi place. Mi-a placut si belgianul de la parade( nu mai stiu cum il cheama), il durea in p.

Nu ai dreptate !!!
La Liberty Parade Alles si Optick au bagat cel mai tare , au avut cele mai alternante si mai jmechere seturi ... cel putin Allen a bagat super tare , Optick a bagat si el bine , dar nu ca Allen .
Belgianul ala parca era Marco Bailey si a avut cel mai dezamagitor set . Eu iti spun toate astea pentru ca majoritatii nu le-a placut Bailey si au spus acelasi lucru de Allen si Optick , daca la tine a fost invers e parerea ta si ti-o respect.

Cat despre Liberty Parade nu pot si nu vreau sa zic mare lucru , ar trebuii sa fie un eveniment house la care sa vina cunoscatori si nu numai dar sa nu fie 50% din cei prezenti rock-eri , manelisti si alte "specii" ... dezamagitor eveniment , eu nu suport petrecerea asta din cauza asta , vine rpea multa lume care nu are treaba cu fenomenul si din cauza asta nici nu am fost si nici nu o sa ma duc ... doar daca mixeaza vreun dj mai capabil din afara !
M_olecula is offline   Reply With Quote sendpm.gif