Originally Posted by nume:
IL poti asculta in fiecare seara acolo, a pus si la bamboo( anul trecut cand se chema bambu), la flu flu.Omul a inceput de jos (chiar prea de jos-maxx), si-si vede de lungul nasului nu ca.......am fost si eu anul asta la liberty parade , dezamagitori ai nostrii- Du-ma acasa mai tramvai, varianta house :sick: Stiti voi de cine zic. Am citit ce ati scris pe aici, eu nu sunt asa "de umblat " ca voi ,dar tipul asta (zic eu) merita ascultat, mai ales spre dimineata. Mie unul imi place. Mi-a placut si belgianul de la parade( nu mai stiu cum il cheama), il durea in p.
|
Nu ai dreptate !!!
La Liberty Parade Alles si Optick au bagat cel mai tare , au avut cele mai alternante si mai jmechere seturi ... cel putin Allen a bagat super tare , Optick a bagat si el bine , dar nu ca Allen .
Belgianul ala parca era Marco Bailey si a avut cel mai dezamagitor set . Eu iti spun toate astea pentru ca majoritatii nu le-a placut Bailey si au spus acelasi lucru de Allen si Optick , daca la tine a fost invers e parerea ta si ti-o respect.
Cat despre Liberty Parade nu pot si nu vreau sa zic mare lucru , ar trebuii sa fie un eveniment house la care sa vina cunoscatori si nu numai dar sa nu fie 50% din cei prezenti rock-eri , manelisti si alte "specii" ... dezamagitor eveniment , eu nu suport petrecerea asta din cauza asta , vine rpea multa lume care nu are treaba cu fenomenul si din cauza asta nici nu am fost si nici nu o sa ma duc ... doar daca mixeaza vreun dj mai capabil din afara !