Thread: Francmasoneria
View Single Post
Old 15 Nov 2004, 19:11   #8
jackpot
Guru

jackpot

Originally Posted by Gaandalf:
De acord cu ce au zis cei de mai sus. Toul este inutil ... dk ei conduc lumea noi degeaba zicem dk e pozitiv sau nu. Am citit o carte despre masonerie in kre se spunea de "FORMER US president Bush" k ar face parte din acest curent shi ca ar conduce lumea. Foarta multe chestii au fost dezvaluite despre existentza masoneriei dar nimeni nu poate aduce dovezi clare ... Tot in carte am citit ca ei ar lucra cu extratereshtrii de foarte multa vreme shi ca ar dispune de arme shi tehnologie ultra moderna. Efectiv ei conduc piatza economica, tot ceea ce se intampla in lume... de la razboi, foame, revolutzii, virushi mortali pana la politica: alegerea preshedintzilor ... absolut tot!

K vrem k nu vrem aduce a Matrix shi e cam scary ... sa te gandeshti k zilnic viatza ta este controlata de nishte oameni pe care nici macar nu ii shtim. Imi pare rau ca nu mai am cartea k va dadeam mai multe detalii ...

De acord cu tine ei conduc piata economica (nu chiar in totalitate, dar in mare parte - chestie dovedita partial) si aproape tot ceea ce se intampla in lume, pt. ca multi oameni importanti fac parte din acest cerc, care are ca principiu, sau unul din principiile asociatiei este - pastrarea secretului - care priveste treburi interne si private. Care sunt acestea , "muritorii de rand " nu stiu, pt. ca ceremoniile lor sunt private. Se mai arata ca masonii se organizeaza in Loji si ca la intrunirile lor nu sunt acceptate femeile, dar ei specifica, ca nu sunt misogini. Cam ciudata filosofie.