Thread: Cine merge ?
View Single Post
Old 15 Nov 2004, 11:20   #171
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Dave Seaman ... la Constanta ... a fost bine ... atat pot sa zic. Mai mult ash exagera shi nu vreau. Muzica a fost cam in proportzie de 70% excelenta in rest umplutura ptr nishte oamei kre nu prea aveau treaba cu muzica dar ei erau "clubberi" inraitzi ...

Dpdv al bauturii ... la mine a fost multa shi buna... totushi nu m-am ametzit k sa pot sa gust muzica mai bine shi sa nu ma imbat. Am facut-o pe la ora 6 dimineatza knd de fapt s-a shi terminat tot evenimentul. Ce chestie ... la Buc la Kristall la 6 e cel mai tare iar la noi era gol.

Nu pot spune k a fost ceva extravagant doar k ... a fost bine sa-l vedem pe mr. Dave Seaman ... vb cu un post de radio sa ii iau un interviu lui Dave Seaman pana s-a gafat shi a cerut 300 de Euro ptr un kkt de interviu ... I-am zis: Data Viitoare ... :lol:

Cat despre 1 an aniversare ... am auzit acelashi lucru k o sa fie kalcare in picioare ... shi mai ales k vine mr. Sander ... ceea ce este singurul motiov ptr kre vreau sa ma deplasez ... dar dk cumva aflu sigur k o sa fie tziganie ... mueeeeeeeee!

Kristall la noi se face la No Problem kre este mai mic decat Kristalu' vostru ... doar k la noi vara avem la Kristall Lounge shi e chiar marpha un club cu piscina shi cu mult spatziu de "manevra" ...

cam atat ... ashtept recenzia la Seaman la Bucureshti ...