Originally Posted by Gaandalf:
De riscat ma risk dar nu akum ? Mai discutam noi kn d ma rissk ...
Ashtept cu nerabdare Hernan Cataneo.
+ cica se face Kristall la noi in Constanta. What do you have 2 say about that ? huh ? 
|
La Kleinenberg si la Digweed te risti ... recunoaste

!!!
Despre asta cu Kristalul in Constanta nush ce sa zic . E bine ca pe timp de vara o sa fie concurenta mare cu La Mania si se bat care sa aduca dj mai buni , e bine ca o sa fie deschis mai mereu , cred, cel putin asa ar trebuii .
E nasol ca trebuie sa vin pana acolo cand vine cineva

... dar ma risc ... d-abea astept sa se deschida , o sa vin o data pe luna , am si unde sa stau , e chiar bine .
Tu esti sigur ca o sa se deschida ? Da-mi si mie mai multe informatii !
Acum .... sa ajungem unde trebuie , mai bine zis sa ne intoarcem , la Zabiela !! Sa-ti zic cum a fost , sa nu-ti zic .... hai ca-ti zic :lol:
In primul rand , a fost intrarea libera pentru fete si era plin de pasarici pe acolo ... zburau dintr-o parte a alta a clubului

, e bine cu intrarea libera pentru fete dar nu f bine ca e prea plin ... macar de bagau 100.000 la fete . A fost aglomeratie mare , iti dai seama , multi au venit la Zabiela , dupa cum ti-am mai spus el si Seaman (upsss.... asta vine sambata

... ce pierzi tu mai baiatule) plac mult romanilor .
Zabiela a mixat ca de obicei , adica super tare , nu a avut nimic mai special (cum a facut anul trecut in Studio Martin niste scratch-uri cu cotul , stiai de asta ?) doar cateva scratch-uri care ne luau mintile (pe langa altele) si o melodie care a bagat-o la un moment dat si tot clubul a luat foc ... toti s-au ridicat de pe canapele , si cei din spate care nu prea dansau au ridicat mainile si au inceput sa danseze , toata lumea o fredona , s-ar putea sa stii melodia , e super jmechera , daca fac rost de ea iti dau de veste .
Warm-up a fost 'adminstrat' de Livio , un warm-up de tot cacatul , am iesit afara sa beau , si am intrat pe la 2 iar dupa vre-un sfert de ora a intrat Zabiela ... s-a schimbat muzica din club cu 180 grade... ma intelegi tu . A mixat vreo 3 ore pana pe la 5 jumate , am stat pana la sfarsit , nu puteam sa plec .... de fiecare data incepea cate un ritm mai nebun si mai placut decat celalalt !
Cam atat de saptamana asta , iti zic mai multe si dupa Seaman
Nu ma face nesimtit !!!!!