Originally Posted by lynx:
Revazut ”Totul despre mama mea” de Almodovar. Prima data cand l-am vazut parca mi-a placut mai mult. Acum, punand cap la cap toate filmele lui Almodovar + ultima sa productie, La Mala Educacion, parca mi se pare totul o lunga telenovela: ea avea un copil cu un tip care a devenit apoi transexual /m-am cam saturat de atatia transexuali si travestiti/, pustiul moare in accident, ea pleaca sa-l caute pe tatal fiului, afla despre ”nemerniciile” facute de aceasta... Iar finalul, cu tatal-travestit, pe moarte din cauza SIDA /care e de fapt un actor tanar, machiat gros/ pare teatral ºi ridicol. Stiu ca filmul a fost super premiat, dar ma intreb daca nu cumva doar din cauza subiectului socant pentru oamenii normali. Ca si cum te-ai uita prin gaura cheii la o lume de monstri - lumea din filmele lui Almodovar.
|
si eu l-am vazut, dar nu mi-a prea placut...cel putin mie mi s-a parut ca povestea nu e prea credibila...toti barbatii din film sunt transexuali si travestiti sau batrani senili, femeile sunt toate prostituate sau foste prostituate si au tendinte de lesbianism...asta exceptand faptul ca lumea moare pe capete... :huh: :hmm: :shock: