View Single Post
Old 05 Nov 2004, 07:21   #1105
silver_boy
Guru

silver_boy

Tocmai asta e problema: ca Steaua n-a jucat ! De mult n-am mai vazut un meci asa de prost.La un moment dat mi-era greu sa indentific cine sunt mai imbecili ;Parma sau Steaua (ca si aia au labarito la greu,pase de tot rahatu, faza si greseala,etc)
Oricum Parma a avut barem o scuza:Juca cu echipa a 2-a .Si unde mai pui ca chiar cu echipa intai sunt in pozitie de retrogadare.La nivel de cluburi ,n-am batut NICIODATA o echipa italiana.Si nu numai atat.Nu le-am dat Niciodata NICI UN GOL!!!Suntem tarfele echipelor italiene.si la nivel de club si la nivel de nationala si la nivel de orice.Steaua in loc sa simta ca asta e ocazie o data la 100 de ani si sa joace, au arso aiurea practicand un joc incalcit , fara continuitate,imbecil.Ma tot intreb ce se intampla cu jucatorii aia in teren ? Le da Bula ala de Zenga pastile de abrutizare , trag pe nas ca Mutu ( dar ala si pastilat joaca bine)...Si uite asa Parma cu o echipa de rezerve, oameni care n-au mai vazut meciuri oficiale de luni de zile, o echipa falimentara ,in curu clasamentului , jucand apropae la fel de prost ca steaua sfarseste totusi prin a ne bate cu cel mai italian scor cu putinta :1-0.Nu ma indoiesc ca aia ne bateau si daca ar fi existat o echipa a 3-a.In fond antrenoru putea sa iasa ,in ultima instanta , o tura prin parma cu un microbuz si sa adune 11 insi de pe strada...sa-i azvarle in teren si tot ne-ar fi batut...Suntem niste necastigatori ...Evident ca in retur ne vor bate si pe ghencea ...uffffffff mai bine nu ma uitam , ma imbolnavesc de icter
silver_boy is offline   Reply With Quote sendpm.gif